Een dag die je maar net overleeft.
Een dag die je veel meer kost dan opbrengt.
En je gaat er toch mee door.
Lopend op je tandvlees.
Omdat het zo hoort.
Omdat het moet.
Al jaren.


Herken je dit?

Je zit niet lekker in je vel. Als kind droomde je over een geweldig leven. Je zag het voor je: tegen deze leeftijd zou je al 3 kinderen hebben, een man, een baan, een groot huis, een hond, auto’s en vakanties. En je wist toen als kind dat je dan gelukkig zou zijn. Dat je dan achteruit mocht leunen en genieten. De jaren vlogen voorbij en inderdaad je bezit nu alles uit je kinderdromen. Behalve een ding. Dat gevoel van gelukkig zijn. Die heb je niet. Als je middenin al je bezittingen rondkijkt dan wordt je hart niet warm. Juist voel je een vaag leegte in je buik. En hoe vaker je erover nadenkt hoe wanhopiger je wordt. Waarom ben je dan niet gelukkig? Waar komt dit gevoel van leegte vandaan? 


Het is heel lang geleden dat je laatst met het gevoel van ‘Ik heb er zin in, kom maar op!” uit bed stapte. Je wordt tegenwoordig moe wakker. Je spieren voelen zwaar en sloom aan. Je hoofd is zwaar. En als je wakker wordt ga je meteen denken: vandaag wacht weer allerlei ellende op het werk op je. Waar je iets mee moet. En je weet dat je het niet aankan. Je wilt het heel graag goed doen, maar je weet dat je gaat falen. Bij voorbaat zie je je dag mislukken. Je dag is maar net begonnen en je wordt al verdrietig. Je zit vast: hoe kom ik hiervan uit? Hoe los ik het op? Als je uit bed stapt ga je thuis iedereen vermeiden. Je hebt te veel aan je hoofd en aan jezelf om iemand anders te verdragen. Je gaat naar je werk, immers je weet het niet beter.


Je leeft van de ene dag naar de andere. De dagen zijn allemaal hetzelfde. Je leeft op de automatische piloot. Je doet alleen de noodzakelijke dingen. Je verzorgt je kinderen, je werkt, doet de boodschappen en je kookt. En dit is ook de maximum wat je uit jezelf kan persen. Elke dag weer, draai je op wilskracht. Je ziet je dagen voorbijvliegen zonder hen vast te kunnen pakken. Je zou zeggen dat het allemaal gebeurt met je. Je voelt dat je geen grip op je leven hebt.


Het gevoel van geen grip op je leven speelt op in je emoties. Je struikelt over de schooltassen van de kinderen in de gang. Je betrekt dit incident meteen op jezelf. Je hebt al duizend keer tegen de kinderen gezegd dat ze bij thuiskomst de tassen op moesten ruimen. Dat de tassen er nog overal liggen maakt je geloven dat ze opzettelijk je leven zuur willen maken. Dat ze jou expres zitten te sarren. In een ogenblik verander je in een uitbarstende vulkaan. Je woorden vatten net geen vlam zo vurig ben je dan. Je bent jezelf niet meer. En nu dat alle remmen los zijn haal je alle dode koeien uit de sloot. Je gooit al je opgekropte frustraties, teleurstellingen, tekorten eruit. Achteraf, als de paarse mist weer neerslaat voel je je rot. Waarom word ik zo boos? Hoe kan ik zo tekeergaan? Waarom doe ik het? Je bent verdrietig en teleurgesteld in jezelf.


Waar is die gezellige, leuke meid gebleven die je ooit was? Die af en toe iets geks doet. Vroeger heb je zo veel gelachen. Ergens in de loop der jaren ben je een schim geworden van wie je vroeger was. Tegenwoordig pak je alles veel te serieus aan. Alles bekijk je vanuit de overweging: is het nuttig, zinvol, normaal, volgens de regels? En als het antwoord nee is en het je moeite kost dan doe je het niet. Je kan het simpelweg niet opbrengen. Zelfs je omgeving moet zich schikken naar je. Met irritatie in je stem beveel je je kinderen: “Doe eens rustig aan. Maak niet zo veel herrie.” Ze moeten stil zijn omdat je hoofd zo vol zit dat je hen niet kan verdragen. Je lacht nauwelijks, je maakt geen lol. Met een schrik kom je erachter: je vindt jezelf niet eens meer leuk.

Hoe zou het voor je zijn als …je voortaan met het weten zou kunnen leven dat je het goed voor elkaar hebt en je ervan zou kunnen genieten? Als je kijkend naar je kinderen en man en alles wat je bereikt hebt warmte in je buik gaat voelen. Als je goedgevoel over je zelf rotsvast zou zijn. 


je met veel zin in de dag op zou staan, zelfs je spiegelbeeld lacht vrolijk naar je? Hoe zou je het vinden om met maximale zelfverzekerheid naar de dag te kijken en te weten dat je alles wat op je pad komt kan trotseren? 


je als een echte levensgenieter kon gedragen? Hoe anders zou je week, maand, jaar eruitzien als je veel leuke dingen zou doen omdat je daar ruimschots genoeg energie en tijd voor zou hebben? Hoe fijn zou het voor je zijn om tevreden te zijn met je leven en met jezelf?


je geen slachtoffer meer van je emoties zou zijn? Als je in spannende situaties volledig bij jezelf zou kunnen blijven? Hoeveel meer rust zou het in jou en in je gezin brengen als je uit gesprekken met een oplossing zou komen in plaats van een kwetsuur?


je weer die gezellige, leuke vrouw van vroeger zou zijn? Als je weer zou kunnen over de kleinste ding in schaterlachen uitbarsten? Hoe anders zou je leven aanvoelen als je meer lol zou maken, als je het allemaal wat minder serieus zou nemen? 

Werk samen met mij en maak je leven tot je waargeworden droom.


Mijn methode 'Update Your ID' brengt precies dat waar je naar verlangt.

De methode is subtiel en tegelijkertijd diep transformerend. Het bevat alles wat je nodig hebt om een radicale verandering in je teweeg te brengen.


In de jaren dat ik met vrouwen werk, van alles wat ik leerde en weet is mijn methode ontstaan. Hij is al aan de proef gesteld, bijgewerkt, gepolijst en dat zal ook zo blijven.


De 7 kernpunten van mijn methode zorgen voor een blijvend resultaat. Als je ze doorneemt kan je ze niet meer negeren. Ze gaan je blijven steunen, ook in de meest uitdagende situaties. 

 

De methode 'Update Your ID' komt tot leven binnen het traject Onbevangen Gelukkig.

Je maakt kennis met de 7 onderdelen van de methode in 7 een op een sessies van 2 uur tijd. We zien elkaar om de 2 à 3 weken bij mij op kantoor.

Je krijgt ruim voldoende tijd en kansen om ze goed tot je te nemen. Ik zorg voor de veilige omgeving, de ruimte en de kennis.
Als resultaat ga je: 

 • jezelf redden in alle moeilijke momenten van je leven zodat je sterk en onafhankelijk staat en voluit leeft.
 • angst inruilen voor vertrouwen, maar ten minste voor speelse nieuwsgierigheid zodat je kansen kan zien en aangrijpen en daardoor een rijk, interessant, relaxt en waardevol leven kan leiden.
 • niets meer zomaar aannemen van een ander maar vooral niet van jezelf. zodat je altijd genoeg tijd en informatie hebt om zelf te kiezen wat je doet. Dan blijven je grenzen overeind en heb je geen last van spijt, berouw, verkeerde afloop van zaken.  
 • de aansluiting vinden bij je lichaam en je geest en zet je je hoofd op de plek waar het hoort, zodat je de nodige rust kan hebben voor de beste beslissingen in alle levenssituaties op het werk of thuis. 
 • begrijpen waar je vrijheid vandaan komt zodat je altijd vanuit een winnende positie vertrekt.


En dat allemaal brengt dat je 

 • voor altijd afscheid neemt van slachtoffer zijn
 • kiest, zegt en doet wat voor je goed is zonder aarzeling
 • meer dan ooit je leven als je eigen ervaart
 • omarmt wie je bent
 • kiest voor en werkt aan wie je nog mag worden
 • een onbevangen, levendig, spontaan, fun en tevreden vrouwwezen wordt wie haar leven wijs leeft
 • de vrouw van je kinderdromen wordt. Yesss!

Deze vrouw ga ik vanuit je naar buiten lokken en overtuigen om onder ons te blijven. Ik kan niet wachten om haar te ontmoeten.


  Ze zijn voor je geweest

  VINGER OP DE ZERE PLEK


  Lange tijd zat ik niet lekker in mijn vel, ik snapte niet waarom ik me niet gelukkig kon voelen. Ik kwam op FB berichtjes tegen van Tünde en die spraken mij erg aan. Zo kwam ik vorig jaar september bij de praktijk van Tünde terecht om te kijken of zij iets voor mij kon betekenen.
  Ze wist als snel de vinger op de zere plek te leggen en ik besloot om de samenwerking aan te gaan.
  Het is hard werken maar je krijgt er zoveel voor terug.
  Ik kan weer lachend in de spiegel kijken, voel me weer gelukkig, heb de regie over mijn leven en weet nu veel beter om te gaan met mijn emoties. Ook heeft Tünde mij ankers gegeven, deze kan ik gebruiken voor als ik nog eens een moeilijk moment heb.
  Tünde is een hele lieve en gevoelige vrouw, ik voelde een enorme klik met haar en zal haar stiekem best gaan missen.
  Lieve Tünde, bedankt voor je hulp en ik hoop dat het je goed gaat.


  Bianca

  - Someren

  ECHT HEEL KUNDIG


  De klik was er. Ik durfde het ook aan om er open in te zijn. Ik ben al heel lang zoekende geweest naar balans in mijn leven en balans binnen het gezin.  En dit was voor mij het moment om door te pakken. Het voelde gewoon goed aan alle kanten.

  Het bracht me concreet daadkracht. Echt wel dingen veranderen en positief naar mezelf kijken. 

  Ik kan heel goed de sessie in de tuin herinneren. Dat is heel erg me bijgebleven. Dat heeft mij echt veranderd, dat ik meer voor mezelf durf te kiezen nu, dat ik nee durf te zeggen. En een stukje vergeving, het stukje van mijn verleden. Een stukje acceptatie.

  Nu zeg ik gewoon ja als het me past en ik zeg nee als het niet past. En ik zeg gemakkelijker af. 

  Er is nu veel meer ontspanning binnen het gezin. Maar dat komt omdat ik meer voor mezelf kies. Dat ik meer ruimte heb daarvoor. Mijn man merkt het ook.

  Ik probeer minder boos te zijn maar te vertellen wat ik mis in de relatie. Ik durf het te benoemen en als er geen ruzie over ontstaat dan zijn we heel ver denk ik.

  Allerbeste vond ik de totale opbouw. De manier waarop je met me gepraat hebt: heel erg meedenkend, luisterend, adviserend. Ik heb het echt gebruikt en heel veel steun aan gehad. En de combinatie met voetreflex natuurlijk, dat de ontspanning nadat je best wel heftige gesprek heb gehad een manier om ontspannen naar huis te gaan.

  Ik heb nog steeds heel veel houvast aan de tips die ik heb gekregen. Ik denk heel vaak terug aan stukken, ik kijk nog steeds heel vaak de video’s terug. Zo heb ik continue houvast aan wat ik geleerd heb.


  Veronique

  - Asten

  BIJ DE KERN AANPAKKEN


  Tünde is een zeer doortastende, krachtige therapeut voor mij geweest. In de uitgebreide sessies heeft ze me geholpen zowel actief te werken aan mijn hulpvragen, waarbij ze zéér intelligente vragen aan me heeft gesteld (beter dan dat een therapeut dat ooit van te voren heeft gedaan), als reactief. Dit laatste door ontspannen, zachte voetmassages, waarbij er ruimte was om de stappen die ik mentaal zette ook in mijn lijf te laten landen. Toen ik bij Tünde startte was ik heel moe en angstig. En wist ik totaal niet hoe ik goed voor mezelf kon zorgen. Een thema dat eigenlijk altijd weer terugkwam, maar dat ik nog niet eerder écht goed bij de kern aangepakt had. Het samenwerken heeft me prachtige inzichten, maar vooral ook handvatten geboden. Daardoor kon ik aan het eind vol vertrouwen afscheid nemen. Ik heb nu het gevoel dat ik een keuze heb in mijn denken en handelen. En ik maak niet meer zulke onlogische sprongen in mijn gedachten.
  Blijven oefenen met bepaalde opdrachten gaat me brengen waar ik wil zijn. Ik adviseer Tünde van harte
  als therapeute. Ze kan je helpen met een fijner leven.


  Maria

  - Asten

  THUISKOMEN


  Al een aantal jaren kom ik bij Tünde. In eerste instantie voor mijn migraine. Maar al gauw groeide dit uit tot gesprekken over alles wat mij bezighield. Gesprekken over de balans tussen een drukke baan en mijn gezin, gesprekken over familierelaties en gesprekken over mezelf als persoon.

  Wat Tünde vooral doet tijdens de gesprekken is luisteren.

  Je de ruimte geven om te praten, maar ook de ruimte geven om stil te zijn.

  Zij kan nét die ene vraag stellen die mij doet nadenken.

  Niet omdat het volgens een boekje gaat, maar vooral omdat zij het zo voelt.

  Zij heeft de kracht om zich volledig over te geven aan de persoon tegenover haar en dat maakt dat je je echt begrepen voelt.

  Je krijgt geen overload aan tips, maar oprechte vragen die ervoor zorgen dat je gedwongen wordt na te denken over je eigen handelen.

   Over de invloed die je op jezelf uit kan oefenen.

   Over dat je niet altijd controle moet willen hebben, maar dat de kracht juist in het objectief kijken naar jezelf zit.

  Weer verbinding maken met jezelf. En dat gebeurt vooral tijdens de voetmassage. Dat is het moment waar het gesprek de rust krijgt in je hoofd.

  Voor mij voelt “het bij Tünde op de bank zitten” inmiddels als een soort thuiskomen.

  Een moment van reflectie, balans vinden, een warm gesprek voeren, oprechte interesse voelen en dan weer met goede gedachten naar buiten gaan.

  Tünde is warm, lief, betrokken, geïnteresseerd, onbevangen en oprecht. Ze is voorlopig in ieder geval nog niet van me af!

  Mirella

  Someren

  ZACHT MAAR STERK


  Ik kwam naar Tünde met angst en lage rugpijn klachten.
  Tijdens de behandelingen ontvouwden we samen mooi wat mijn angst veroorzaakte. Door tijdens de behandelingen elke keer een nieuw onderdeel uit te pakken voelde ik me steeds meer bevrijd. Tijdens elke behandeling ervoer ik iets anders, waardoor ik vanuit een nieuw perspectief op een meer gebalanceerde manier naar de gebeurtenissen in het dagelijks leven kon kijken. Tünde leidde me naar het antwoord met vragen, die altijd van binnenuit kwamen. De voetreflexologie was zacht aan de buitenkant maar nog steeds sterk aan de binnenkant. Tijdens de behandeling raakte ik diep uitgerust.
  Aan het einde van de behandelingslijn was ik rustiger en evenwichtiger geworden in mijn dagelijkse leven. Waar ik me in het verleden zorgen over zou hebben gemaakt, kan ik vandaag gemakkelijker loslaten. Ik voel me stabieler, ik sta nu werkelijk met twee voeten op de grond.


  Csenge

  - Roermond

  ZO VEEL MEER IN VERTROUWEN


  “Het heeft ontzettend veel bewustwording en inzichten gebracht en rust. Ik ben niet meer zo aan het vechten tegen alles in mijn leven. De opdrachten zijn diepgaand, je moet er echt de tijd voor nemen, niet even tussendoor willen doen. De behandeling achteraan vond ik superfijn, echt superfijn. Dat is zo fijn aan je Tünde, wat helemaal niet fijn is voor mij, dat als ik je iets vertel geef je hem direct terug. Altijd op een manier dat ik anders moet erover voelen, denken. Je kan niet anders dan dat je ermee aan de slag moet. Ik kon niet anders. En als je na zo iets intensiefs lekker de behandeling ondergaat, ah heerlijk. Ik ben nu zo veel meer rustiger, zo veel meer in vertrouwen, zo veel meer zelfkennis, zo veel meer mijn toekomstige ik. Ik ben veel meer bij mezelf. Ik kan mijn kinderen veel beter laten, ik ben veel meer compassivol naar mijn moeder. Het is eigenlijk hartstikke gezellig thuis. Het gaat echt goed. Dit is geen therapie waar je heel erg diep moet gaan graven. En dat was voor mij heel fijn - het was toch heel diepgaand en transformerend. Ik kon eerst niet zo veel geld willen uitgeven voor mezelf maar ik heb er nul spijt van dat ik het deed. 

  Franka

  Someren

  JE INVESTERING IN JEZELF


  is 2997, - Euro. Deze mag je in een transfer bij het instappen betalen of er zijn ook betaalregelingen mogelijk. Ik wijs je ook naar de algemene voorwaarden.  Veel gestelde vragen

  Wanneer kan ik beginnen?


  Je kan meestaal per direct beginnen. Klik op de knop Ik  ga ervoor en je kan direct je eerste sessie met me inplannen.

  Hoe lang heb ik toegang tot de video's?


  Een levenslang. Dat wil zeggen net zo lang dat ik deze aanbod laat voortleven. 

  Hoe lang duurt de samenwerking?


  We trekken er 5-6 maanden de tijd voor het traject uit. Zo wordt ervoor gezorgd dat je niet alleen veel leert maaar ook de veranderingen doorstaat en werkelijk in je leven gaat inbouwen. Veilig oefenen, onder mijn begeleiding.

  Wat zit in het traject inbegrepen?


  Het programma bestaat uit 7 consulten. De consulten zijn ondersteund door video en tekst materiaal, huiswerk en zelfreflectie oefeningen. Lichaamsgerichte therapie (voetreflex) is ook onderdeel van het traject.

  Is een betaalregeling ook mogelijk?


  Ja, zeker. Je betaalt bij instap 1000,- euro en weer 1000,- in maand 2 en weer 1000,- in maand 3. 


  Gaan we alleen maar zitten te praten?


  Beslist niet! Het programma is zo opgebouwd dat je lichaam, geest en emoties allemaal mee kan laten werken voor je. Een brede pallette van benadering en technieken zorgen ervoor dat je volledig mee kan doen en niet alleen moet te vertellen.

  Algemene voorwaarden zijn van toepassing