Een dag die je maar net overleeft.
Een dag die je veel meer kost dan opbrengt.
En je gaat er toch mee door.
Lopend op je tandvlees.
Omdat het zo hoort.
Omdat het moet.
Al jaren.


Herken je dit?

Je zit niet lekker in je vel. Als kind droomde je over een geweldig leven. Je zag het voor je: tegen deze leeftijd zou je al 3 kinderen hebben, een man, een baan, een groot huis, een hond, auto’s en vakanties. En je wist toen als kind dat je dan gelukkig zou zijn. Dat je dan achteruit mocht leunen en genieten. De jaren vlogen voorbij en inderdaad je bezit nu alles uit je kinderdromen. Behalve een ding. Dat gevoel van gelukkig zijn. Die heb je niet. Als je middenin al je bezittingen rondkijkt dan wordt je hart niet warm. Juist voel je een vaag leegte in je buik. En hoe vaker je erover nadenkt hoe bozer je op jezelf wordt: waarom kan ik hier niet gelukkig mee zijn?


Het is heel lang geleden dat je laatst met het gevoel van ‘Ik heb er zin in, kom maar op!” uit bed stapte. Je wordt tegenwoordig moe wakker. Je spieren voelen zwaar en sloom aan. Je hoofd is zwaar. En als je wakker wordt ga je meteen denken: vandaag wacht weer allerlei ellende op het werk op je. Waar je iets mee moet. En je weet dat je het niet aankan. Je wilt het heel graag goed doen, maar je weet dat je gaat falen. Bij voorbaat zie je je dag mislukken. Je dag is maar net begonnen en je wordt al verdrietig. Je zit vast: hoe kom ik hiervan uit? Hoe los ik het op? Als je uit bed stapt ga je thuis iedereen vermeiden. Je hebt te veel aan je hoofd en aan jezelf om iemand anders te verdragen. Je gaat naar je werk, immers je weet het niet beter.


Je leeft van de ene dag naar de andere. De dagen zijn allemaal hetzelfde. Je leeft op de automatische piloot. Je doet alleen de noodzakelijke dingen. Je verzorgt je kinderen, je werkt, doet de boodschappen en je kookt. En dit is ook de maximum wat je uit jezelf kan persen. Elke dag weer, draai je op wilskracht. Je ziet je dagen voorbijvliegen zonder hen vast te kunnen pakken. Je zou zeggen dat het allemaal gebeurt met je. Je voelt dat je geen grip op je leven hebt.


Het gevoel van geen grip op je leven speelt op in je emoties. Je struikelt over de schooltassen van de kinderen in de gang. Je betrekt dit incident meteen op jezelf. Je hebt al duizend keer tegen de kinderen gezegd dat ze bij thuiskomst de tassen op moesten ruimen. Dat de tassen er nog overal liggen maakt je geloven dat ze opzettelijk je leven zuur willen maken. Dat ze jou expres zitten te sarren. In een ogenblik verander je in een uitbarstende vulkaan. Je woorden vatten net geen vlam zo vurig ben je dan. Je bent jezelf niet meer. En nu dat alle remmen los zijn haal je alle dode koeien uit de sloot. Je gooit al je opgekropte frustraties, teleurstellingen, tekorten eruit. Achteraf, als de paarse mist weer neerslaat voel je je rot. Waarom word ik zo boos? Hoe kan ik zo tekeergaan? Waarom doe ik het? Je bent verdrietig en teleurgesteld in jezelf.


Waar is die gezellige, leuke meid gebleven die je ooit was? Die af en toe iets geks doet. Vroeger heb je zo veel gelachen. Ergens in de loop der jaren ben je een schim geworden van wie je vroeger was. Tegenwoordig pak je alles veel te serieus aan. Alles bekijk je vanuit de overweging: is het nuttig, zinvol, normaal, volgens de regels? En als het antwoord nee is en het je moeite kost dan doe je het niet. Je kan het simpelweg niet opbrengen. Zelfs je omgeving moet zich schikken naar je. Met irritatie in je stem beveel je je kinderen: “Doe eens rustig aan. Maak niet zo veel herrie.” Ze moeten stil zijn omdat je hoofd zo vol zit dat je hen niet kan verdragen. Je lacht nauwelijks, je maakt geen lol. Met een schrik kom je erachter: je vindt jezelf niet eens meer leuk.

Hoe zou het voor je zijn als …je voortaan met het weten zou kunnen leven dat je het goed voor elkaar hebt en je ervan zou kunnen genieten? Als je kijkend naar je kinderen en man en alles wat je bereikt hebt warmte in je buik gaat voelen. Als je goedgevoel over je zelf rotsvast zou zijn. 


je met veel zin in de dag op zou staan, zelfs je spiegelbeeld lacht vrolijk naar je? Hoe zou je het vinden om met maximale zelfverzekerheid naar de dag te kijken en te weten dat je alles wat op je pad komt kan trotseren? 


je als een echte levensgenieter kon gedragen? Hoe anders zou je week, maand, jaar eruitzien als je veel leuke dingen zou doen omdat je daar ruimschots genoeg energie en tijd voor zou hebben? Hoe fijn zou het voor je zijn om tevreden te zijn met je leven en met jezelf?


je geen slachtoffer meer van je emoties zou zijn? Als je in spannende situaties volledig bij jezelf zou kunnen blijven? Hoeveel meer rust zou het in jou en in je gezin brengen als je uit gesprekken met een oplossing zou komen in plaats van een kwetsuur?


je weer die gezellige, leuke vrouw van vroeger zou zijn? Als je weer zou kunnen over de kleinste ding in schaterlachen uitbarsten? Hoe anders zou je leven aanvoelen als je meer lol zou maken, als je het allemaal wat minder serieus zou nemen? 

Werk samen met mij en krijg toegang tot alle ingrediënten die ervoor zorgen dat je weer goed in je vel zit en weer grip op je leven hebt.


Begin nu en Thrive Beyond Dreams


Als resultaat ga je: 

  • weer genieten van je leven in verbinding met jezelf, vanuit een gevoel van rijkdom. Je weet wat je hebt en je weet het te waarderen.
  • weten hoe je jezelf kan versterken. Je weet en waardeert waar je in staat bent. Je zet je talenten in en je geniet van je werk.
  • blijven in de situatie en plaats waar je op dat moment bent. Je leert genieten van de kleine dingen en je maakt daar tijd voor. Je leven is lichter omdat je weet wat je doet is goed genoeg. Je waardeert jezelf. Je bent gelukkig.
  • opkomen voor jezelf en je kwets niemand onbedoeld met wat je doet en zegt. Je leeft in een goede verhouding met je emoties.
  • weer ontdekken hoe spontaan en gezellig je bent. Je weet het plezier in het leven te vinden. Je lacht, doet gek en je weet hoe je ervoor kan zorgen dat je kiplekker in je vel zit.


Ze zijn voor je geweest

VINGER OP DE ZERE PLEK


Lange tijd zat ik niet lekker in mijn vel, ik snapte niet waarom ik me niet gelukkig kon voelen. Ik kwam op FB berichtjes tegen van “Let it Flow” en die spraken mij erg aan. Zo kwam ik vorig jaar september bij de praktijk van Tünde terecht om te kijken of zij iets voor mij kon betekenen.
Ze wist als snel de vinger op de zere plek te leggen en ik besloot om de samenwerking aan te gaan.
Het is hard werken maar je krijgt er zoveel voor terug.
Ik kan weer lachend in de spiegel kijken, voel me weer gelukkig, heb de regie over mijn leven en weet nu veel beter om te gaan met mijn emoties. Ook heeft Tünde mij ankers gegeven, deze kan ik gebruiken voor als ik nog eens een moeilijk moment heb.
Tünde is een hele lieve en gevoelige vrouw, ik voelde een enorme klik met haar en zal haar stiekem best gaan missen.
Lieve Tünde, bedankt voor je hulp en ik hoop dat het je goed gaat.


Bianca

- Someren

BIJ DE KERN AANPAKKEN


Tünde is een zeer doortastende, krachtige therapeut voor mij geweest. In de uitgebreide sessies heeft ze me geholpen zowel actief te werken aan mijn hulpvragen, waarbij ze zéér intelligente vragen aan me heeft gesteld (beter dan dat een therapeut dat ooit van te voren heeft gedaan), als reactief. Dit laatste door ontspannen, zachte voetmassages, waarbij er ruimte was om de stappen die ik mentaal zette ook in mijn lijf te laten landen. Toen ik bij Tünde startte was ik heel moe en angstig. En wist ik totaal niet hoe ik goed voor mezelf kon zorgen. Een thema dat eigenlijk altijd weer terugkwam, maar dat ik nog niet eerder écht goed bij de kern aangepakt had. Het samenwerken heeft me prachtige inzichten, maar vooral ook handvatten geboden. Daardoor kon ik aan het eind vol vertrouwen afscheid nemen. Ik heb nu het gevoel dat ik een keuze heb in mijn denken en handelen. En ik maak niet meer zulke onlogische sprongen in mijn gedachten.
Blijven oefenen met bepaalde opdrachten gaat me brengen waar ik wil zijn. Ik adviseer Tünde van harte
als therapeute. Ze kan je helpen met een fijner leven.


Maria

- Asten

ZACHT MAAR STERK


Ik kwam naar Tünde met angst en lage rugpijn klachten.
Tijdens de behandelingen ontvouwden we samen mooi wat mijn angst veroorzaakte. Door tijdens de behandelingen elke keer een nieuw onderdeel uit te pakken voelde ik me steeds meer bevrijd. Tijdens elke behandeling ervoer ik iets anders, waardoor ik vanuit een nieuw perspectief op een meer gebalanceerde manier naar de gebeurtenissen in het dagelijks leven kon kijken. Tünde leidde me naar het antwoord met vragen, die altijd van binnenuit kwamen. De voetreflexologie was zacht aan de buitenkant maar nog steeds sterk aan de binnenkant. Tijdens de behandeling raakte ik diep uitgerust.
Aan het einde van de behandelingslijn was ik rustiger en evenwichtiger geworden in mijn dagelijkse leven. Waar ik me in het verleden zorgen over zou hebben gemaakt, kan ik vandaag gemakkelijker loslaten. Ik voel me stabieler, ik sta nu werkelijk met twee voeten op de grond.


Csenge

- Roermond

Wat zit in het traject inbegrepen?


Het programma bestaat uit 10 consulten over de 12 maanden verspreid. De consulten zijn ondersteund door video en tekst materiaal, huiswerk en zelfreflectie oefeningen. 

Is een betaalregeling ook mogelijk?


Ja, zeker. Je investering in jezelf is 1475 euro. Bij instap kan je het bedrag volledig betalen. Of  betaal je bij instap 700 euro en 2 keer 400 in maand 2 en 4 of 3 keer 275 in maand 3, 5 en 7.

Gaan we alleen maar zitten te praten?


Beslist niet! Het programma is zo opgebouwed dat je lichaam, geest en emoties allemaal mee kan laten werken voor je. Een brede pallette van benadering en technieken zorgen ervoor dat je volledig mee kan doen en niet alleen moet te vertellen.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?


Je kan meestaal per direct beginnen. Klik op de knop Ik wil mijn beste leven en je kan direct je eerste sessie met me inplannen.

Kan ik ook via beeldbellen meedoen?


Ja, zeker. De sessies kunnen online of bij mij op kantoor uitgevoerd worden. Wat bij jou best past.

Hoe lang duurt de samenwerking?


We trekken er 12 maanden de tijd voor het traject uit. Zo wordt ervoor gezorgd dat je niet alleen veel geweldige nieuwe inzichten krijgt maar ze ook werkelijk in je leven gaat inbouwen. Veilig oefenen, onder mijn begeleiding.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing